Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ziya Selçuk Istifa Twitter : Ziya Selçuk: Çocuklar sıkılıyor diye eğitimi bitirmeyin _ Görevinin başında ve herhangi bir istifa da söz konusu değil.

Ziya Selçuk Istifa Twitter : Ziya Selçuk: Çocuklar sıkılıyor diye eğitimi bitirmeyin _ Görevinin başında ve herhangi bir istifa da söz konusu değil.. Türkiye gerçekleri kullanıcı adıyla twitter üzerinden muhalif paylaşımlar yapan mustafa aykın isimli kişi milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edeceğini yazdı. Ziya selçuk'un istifa kararından dönüp dönmeyeceği veya konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayağı henüz netleşmedi. Son olarak milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Aklın ve bilimin ışığında hizmet edeceğiz dedi,alkışı aldı.bakanlığına kesin gözüyle bakılan müsteşar y. @elifura15 boşver olmaması daha iyi olsa bunları gördükten sonra kalpten giderdi ülkeye naptınız derdi.

Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği bilgisinin kendisine ulaştığını belirtti. Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da akp'li cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Hakkında sahte hesap açılanlardan biri de milli eğitim bakanı ziya selçuk. Gazeteci i̇smail dükel twitter hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti şeklinde bir paylaşım yaptı. Milli eğitim bakanı ziya selçuğun istifasıdır bir günde 2 güzel haber yekta saraç ve özel okullar zinciri sahibi eski muhalif bakan ziya selçuk.

Sosyal medya bu iddia ile karıştı: Milli Eğitim Bakanı ...
Sosyal medya bu iddia ile karıştı: Milli Eğitim Bakanı ... from foto.sondakika.com
Twitter'da başlatılan #ziyaselçuki̇stifa hashtagi ikinci sıradan türkiye gündemine girerken, atılan tweetlerden bazıları şöyle Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un öğretmen maaşlarıyla ilgili sözlerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, selçuk'a istifa çağrısı yaptı. Asıl sorun ne ziya selçuk ne de lütfi elvan umarım herkes bunun farkındadır #ziyaselcukistifa. Hakkında sahte hesap açılanlardan biri de milli eğitim bakanı ziya selçuk. Milli eğitim bakanı selçuk, twitter'dan duyurdu: Bu iddialara, resmi kurumlardan ve ziya selçuk'un resmi twitter hesabından henüz bir açıklama yapılmadı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk , eski başbakan adnan menderes'in idam. @elifura15 boşver olmaması daha iyi olsa bunları gördükten sonra kalpten giderdi ülkeye naptınız derdi.

Anlatalım… i̇lk isim avukat zelkif kazdal.

Kazdal doğrudan bakan ziya selçuk'u hedef aldı ve milli eğitim bakanının eğitim üzerine yaptığı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, iddialar henüz yalanlanmadı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk , eski başbakan adnan menderes'in idam. Ziya selçuk açıklamasında bir hafta içerisinde çok yoğun çalıştıklarını ve bu süreçte denetleme yapmadıklarını ve böylesine bir olayın kendisini tarafından da onay görmediğini ifade etti. Son olarak milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Meb'den açiklama milli eğitim bakanlığı resmi twitter hesabından ziya selçuk'un bazı hesapları takipten çıktığıne ilişkin bilgilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ancak buna rağmen gazeteci dükel'in yaklaşık 3 saat önce atmış olduğu tweet sosyal medya hesabında durmaya devam. Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da akp'li cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Bu iddia neden şimdi gündeme getirilmiştir , kim gündeme getirmiştir ? Eğer kasıtlı ise bunu onaylamamız söz konusu olamaz milli eğitim bakanı ziya selçuk'tan öğretmen ataması açıklaması: Kazdal, andımız tartışmalarına girerek twitter'dan çok sert ifadeler kullandı. Ziya selçuk hoca'mın yolu açık olsun. @elifura15 boşver olmaması daha iyi olsa bunları gördükten sonra kalpten giderdi ülkeye naptınız derdi.

Bu iddialara, resmi kurumlardan ve ziya selçuk'un resmi twitter hesabından henüz bir açıklama yapılmadı. Son olarak milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Самые новые твиты от ziya selçuk i̇stifa (@selcukistifa). Selçuk twitter hesabında milli eğitim bakanı unvanını kullanıyor ama instagram hesabında şimdiye kadar hiç kullanmamış. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin yayılmasının ardından bir açıklama yayınlayan bakanlık, söz konusu iddiaları yalanladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk paylaştı çarpıcı Barış ...
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk paylaştı çarpıcı Barış ... from i.internethaber.com
Mustafa selanik isimli twitter kullanıcısının milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa edecek iddiasının altı tamamen boş bir iddiadır. Asıl sorun ne ziya selçuk ne de lütfi elvan umarım herkes bunun farkındadır #ziyaselcukistifa. Eğer kasıtlı ise bunu onaylamamız söz konusu olamaz milli eğitim bakanı ziya selçuk'tan öğretmen ataması açıklaması: Hiçbir istifa, hiçbir atama, hiçbir görevden alma çözüm değildir; Самые новые твиты от ziya selçuk i̇stifa (@selcukistifa). Geçen hafta yeryüzüne çıkan bu tweet'i de çok konuşulmuştu. Bu iddia neden şimdi gündeme getirilmiştir , kim gündeme getirmiştir ? Dün açıklanan cumhurbaşkanlığı hükümeti kabinesi'nde milli eğitim bakanı ziya selçuk olmuştu.

Tekin'den vazgeçilir mi?hep birlikte göreceğiz!

Dün açıklanan cumhurbaşkanlığı hükümeti kabinesi'nde milli eğitim bakanı ziya selçuk olmuştu. Aklın ve bilimin ışığında hizmet edeceğiz dedi,alkışı aldı.bakanlığına kesin gözüyle bakılan müsteşar y. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği bilgisinin kendisine ulaştığını belirtti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ve meb hesaplarını. #turkishstudentslivesmatters #ziyaselcuk arkadaşlar bu korona virüs haritası hatalı çünkü i̇stanbul nüfusu 15 milyo. Kazdal, andımız tartışmalarına girerek twitter'dan çok sert ifadeler kullandı. Ancak buna rağmen gazeteci dükel'in yaklaşık 3 saat önce atmış olduğu tweet sosyal medya hesabında durmaya devam. 9 şubat 2020 pazar 15:12. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok. Son açıklamalarda bu konunun konuşulmaması ise öğrencileri sinirlendirdi. Twitter'da başlatılan #ziyaselçuki̇stifa hashtagi ikinci sıradan türkiye gündemine girerken, atılan tweetlerden bazıları şöyle Tekin'den vazgeçilir mi?hep birlikte göreceğiz! Zenginin gittiğine pavyon fakirin gittigine #kerhane derler müge apla qzxxkckdkekpic.twitter.com/crhzpz9j7d.

Mustafa selanik isimli twitter kullanıcısının milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa edecek iddiasının altı tamamen boş bir iddiadır. Asıl sorun ne ziya selçuk ne de lütfi elvan umarım herkes bunun farkındadır #ziyaselcukistifa. Sabah saatlerinde milli eğitim bakanı ziya selçuk'un instagram hesabında biyografisini kaldırdı. Hızını alamayan yandaş isimler bakan selçuk'a istifa çağrısında dahi bulundu. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği bilgisinin kendisine ulaştığını belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa mı Etti?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa mı Etti? from www.korkusuzhaber.net
#turkishstudentslivesmatters #ziyaselcuk arkadaşlar bu korona virüs haritası hatalı çünkü i̇stanbul nüfusu 15 milyo. Twitter'da başlatılan #ziyaselçuki̇stifa hashtagi ikinci sıradan türkiye gündemine girerken, atılan tweetlerden bazıları şöyle Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin yayılmasının ardından bir açıklama yayınlayan bakanlık, söz konusu iddiaları yalanladı. Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da akp'li cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Türkiye gerçekleri kullanıcı adıyla twitter üzerinden muhalif paylaşımlar yapan mustafa aykın isimli kişi milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edeceğini yazdı. Ziya selçuk istifa etti iddiası. Gazeteci i̇smail dükel twitter hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti şeklinde bir paylaşım yaptı. Asıl sorun ne ziya selçuk ne de lütfi elvan umarım herkes bunun farkındadır #ziyaselcukistifa.

Görevinin başında ve herhangi bir istifa da söz konusu değil.

Meb'den açiklama milli eğitim bakanlığı resmi twitter hesabından ziya selçuk'un bazı hesapları takipten çıktığıne ilişkin bilgilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ancak buna rağmen gazeteci dükel'in yaklaşık 3 saat önce atmış olduğu tweet sosyal medya hesabında durmaya devam. Zenginin gittiğine pavyon fakirin gittigine #kerhane derler müge apla qzxxkckdkekpic.twitter.com/crhzpz9j7d. Ziya selçuk açıklamasında bir hafta içerisinde çok yoğun çalıştıklarını ve bu süreçte denetleme yapmadıklarını ve böylesine bir olayın kendisini tarafından da onay görmediğini ifade etti. Selçuk twitter hesabında milli eğitim bakanı unvanını kullanıyor ama instagram hesabında şimdiye kadar hiç kullanmamış. Hiçbir istifa, hiçbir atama, hiçbir görevden alma çözüm değildir; An itibariyle meb artık duy bizi hashtag'inde 500 bin küsur, ziya selçuk istifa hashtag'inde 100 bin. Tekin'den vazgeçilir mi?hep birlikte göreceğiz! 0 ответов 8 ретвитов 11 отметок «нравится». Asıl sorun ne ziya selçuk ne de lütfi elvan umarım herkes bunun farkındadır #ziyaselcukistifa. Son olarak milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Son açıklamalarda bu konunun konuşulmaması ise öğrencileri sinirlendirdi. Sözcü gazetesinden sultan uçar'ın twitter hesabından.

Konuyu açmadan önce kendim de kontrol ettim, hesapları takip etmiyor ziya selçuk istifa. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok.